Ingyen szállítás 10.000 Ft felett! 

Vászonkép fotós barátaink képeiből

Hillebrand Adrienn 15 kép
Hillebrand Adrienn
Egészen fiatal korom óta érdekelt már a fotózás, azonban első komolyabb DSLR gépemet 2013-ban tudtam megvenni és elkezdtem magamat tudatosan fejleszteni. Ha megkérdezik mi a kedvenc témám, arra még nehezen tudok válaszolni, de talán a virágok, madarak, épített környezet, táj, állnak hozzám a legközelebb. ☺

Keresem a pillanatokat és megpróbálok úgy fotózni, hogy amit látok és érzek, azt átadjam a fényképeken keresztül az embereknek.

Kedvenc fotós idézetem Pádár Sándortól: "Ne kérdezd tőlem, mit- miért fotózok - s fotóztam. De azt se, honnan jöttem, s merre tartok. Csak nézd meg jól a képeim! - a választ megkapod "


Nézd meg Adrienn 15 képét!

Hogyan rendelhetek vászonképet valakinek a fotójáról?

Annyit kell csak tenned, hogy kiválasztod azt a fotót, ami a legjobban tetszik. Rákattintasz a lista oldalon. Így a fotó oldalán találod magad. Itt van egy jó nagy magenta színű “Ebből szeretnék vászonképet gomb”. Ha ezt megnyomod, bekerül a kép a kosaradba 25x25 cm-es méretben. Itt már csak annyit kell tenned, hogy beállítod azt a méretet, amit szeretnél.

Mennyibe kerül, ha egy ilyen fotót szeretnék?

Ha a fotósaink fotói közül szeretnél rendelni, akkor maga a vászonkép gyártás ugyanannyiba kerül, mint alapból, viszont ki kell fizetned a fotós jutalékát. Ez fotók esetében a vászonkép gyártási árának a 15%-a, grafikák, festmények esetében 25%.

Például egy 100x100

Ezt az összeget egyébként mi egy az egyben továbbadjuk a fotósnak, akinek a képét kiválasztod.

Mit kell tudni a fotósokról?

Fotósaink nagyrészt amatőr, de nagyon tehetséges magyar fotósok.

Szeretnék megmutatni, miket alkottak eddig, és megtudni, mik azok az irányok, témák, amik népszerűek, amikben érdemes lehet később elmélyedni kicsit.

Igyekszünk mi is mindenben segíteni nekik, igazán büszkék vagyunk az alkotásaikra.