Ingyen szállítás 10.000 Ft felett! 

Vászonkép fotós barátaink képeiből

Majdán Zsuzsanna 38 kép
Majdán Zsuzsanna

Senki sem csupán a fényképezőjével készít fotót. Egy fotóban benne van mindaz, ami vagy, minden könyv amit olvastál, zene amit hallgattál, emberek akikkel találkoztál, helyek amiket láttál.

Én is igyekszem e szerint fotózni. Szeretem a hétköznapi dolgok nyersességét valami különlegessé átformálni élénk színekkel, meglepő kontrasztokkal vagy a finom, érdekes részletek kiemelésével. 

 

A Velencei-tó környékén felnőve sok kellemes élényben volt részem gyerekként, és a mai napig imádok ott időzni. Leginkább a kora reggeleket szeretem, amikor a nap épphogy rásüt a tájra és mindennek hosszú árnyéka van. Ilyenkor szeretek elmerengeni. Úgy gondolom, ha nemcsak a táj, hanem egy kép is képes merengéssel eltölteni valakit, akkor már megérte elkészíteni.Nézd meg Zsuzsanna 38 képét!

Hogyan rendelhetek vászonképet valakinek a fotójáról?

Annyit kell csak tenned, hogy kiválasztod azt a fotót, ami a legjobban tetszik. Rákattintasz a lista oldalon. Így a fotó oldalán találod magad. Itt van egy jó nagy magenta színű “Ebből szeretnék vászonképet gomb”. Ha ezt megnyomod, bekerül a kép a kosaradba 25x25 cm-es méretben. Itt már csak annyit kell tenned, hogy beállítod azt a méretet, amit szeretnél.

Mennyibe kerül, ha egy ilyen fotót szeretnék?

Ha a fotósaink fotói közül szeretnél rendelni, akkor maga a vászonkép gyártás ugyanannyiba kerül, mint alapból, viszont ki kell fizetned a fotós jutalékát. Ez fotók esetében a vászonkép gyártási árának a 15%-a, grafikák, festmények esetében 25%.

Például egy 100x100

Ezt az összeget egyébként mi egy az egyben továbbadjuk a fotósnak, akinek a képét kiválasztod.

Mit kell tudni a fotósokról?

Fotósaink nagyrészt amatőr, de nagyon tehetséges magyar fotósok.

Szeretnék megmutatni, miket alkottak eddig, és megtudni, mik azok az irányok, témák, amik népszerűek, amikben érdemes lehet később elmélyedni kicsit.

Igyekszünk mi is mindenben segíteni nekik, igazán büszkék vagyunk az alkotásaikra.