Családi fotófal vászonképből

Megtalálni az igazi lakást nem azt jelenti, hogy kész van a nagybetűs Otthon is.
Ahhoz még nagyon sok személyes tárggyal kell feldobnunk a kuckónkat. Most a vászonképből készíthető fotófalakról beszélünk kicsit.


Az ember nagy gonddal válogatja a bútorokat, színeket, kiegészítőket, amik a legjobban illenek egymáshoz, és kifejezik egyéniségüket.

 

 

Sokan jó érzékkel alkotnak egyedi légkört lakásukba, ennek ellenére mégis sokszor érezhetjük azt, hogy a szép holmik gyönyörű egységéből mégsem született meg az Otthon. Üresnek, személytelennek érezhetjük. Meg kell tölteni a lakóterünket személyes tárgyakkal, hogy igazán magunkénak érezhessük azt.

 

 

Mi lehet személyesebb a családi fotóknál?

 

Az utóbbi időben egyre népszerűbbnek számítanak azok a megoldások, amikor sok kisebb-nagyobb képpel borítunk egy-egy falfelületet. Ezek lehetnek egészen nagy kiterjedésűek is, ahova tényleg rengeteg vászonfotót tehetünk ki szeretteinkről.

 

Elrendezéstől függően különböző hatásokat érhetünk el, csak a személyiségünknek megfelelőt kell kiválasztanunk.

Lehet minimalista, mérnöki pontossággal megtervezett összeállítás, vagy bohém hatású egyveleg.

Érdemes kisebb képekben gondolkozni, pl 25x25 cm vagy 30x20 cm-es méretben. Tetszés szerint variálhatjuk a méreteket, formákat.

 

A családi portrék közé kerülhetnek közös emléket idéző helyszínekről, tárgyakról, kedves emlékekről, eseményekről készült vászonképek is.

 

vászonkép családi fotófal zöld falszín

 

Játszhatunk a színekkel is.

 

Lehetnek színes képek vagy csak fekete-fehérek. Csodásan mutat egy egyszínű (pl piros) falon a gondosan elrendezett monokróm vászonfotók kavalkádja, ahogy az élénk szín előbukkan a letisztult képek között. A sok különböző fénykép zavarosnak tűnhet, de mégis egységet alkotnak.

 

Ha a valaki a rendezettséget szereti, akkor tervezze meg a képek pontos méretét, helyét és távolságát. Alkosson zárt, geometriai formát.

 

vászonkép fotófal

 

Ennek teljes ellentéte lehet, ha látszólag rendszertelenül kerülnek a fotók a falra. Ebben az esetben legyenek a képek különböző méretűek, és a köztük lévő távolságokat is játékosan variálhatjuk. Kerülhetnek egymás mellé fekete fehér és színes képek össze-vissza, és csak fokozhatjuk a hatást, ha nem egy vonalban végződnek a szélek.

 

fotófal vászonképKülönleges megoldás lehet az is, ha családfát készítünk. Ebben az esetben egy a falra festett fára lesz szükségünk. Ez bármilyen stílusú lehet a stilizált vonalaktól a részlet gazdag alkotásig. Ha megvan az alapunk, akkor már csak annyi a dolgunk, hogy a családtagok portréit az ágak közé úgy helyezzük el, mintha a fa levelei lennének. 

 

Bármelyik megoldást választjuk is, biztosak lehetünk abban, hogy az eredmény személyes és kedves lesz. Elsősorban a saját örömünkre helyezzünk el családi vászonképeket a falon, de biztosak lehetünk abban is, hogy vendégeink is meg fogják csodálni az egyedi falat, ami bármelyik tapétánál ékesebb dísze lehet otthonunknak.

 

Ennek a dekorációnak az az egyik nagy előnye, hogy folyamatosan bővíthetjük életünk változásait követően. Mindig lesz hely az újabb és újabb családi fotóknak, aminek láttán mosolyra húzódik a szánk, amikor rápillantva ismét átélhetjük a szép pillanatokat.

 

 

Egy ilyen falban az egész családnak öröme lehet.

 

A képek kivitelezésének az egyik legelegánsabb megoldása az, ha valódi vászonra nyomtatjuk, és vakrámára feszítjük. A nyomtatási eljárás máris egységessé teszi az általunk választott fotókat.

 

Ha kedvet kaptál, és te is szeretnél egy ilyen falat otthon, akkor keress minket bátran, megvalósítjuk Neked!


« vissza


 

vászonkép kapcsolat

Kérdezz tőlem! 

Majdán Zsuzsi
06 70 387 57 47
info@vaszonkepszalon.hu


 

montázs vászonkép

Több fotót szeretnél egy vászonképre? Kezdd itt:

Montázs vászonkép 

 

Vászonfotó készítés -

Miért válassz minket?

 • Nincs rossz fotó. Minden képet ellenőrzünk, miután beérkezett hozzánk a megrendelés.

 

 • Nem marad le senki a képről. Nézőképet küldünk a pontos látható felületről, csak a jóváhagyásod után gyártjuk a vászonfotót.
   
 • Teljesen egyedi méretű képet is kérhetsz, így egyetlen egy képpontnak sem kell lemaradnia a vászonképről.

 

 • Nem kockáztatsz semmit, 100%-os pénzvisszatérítési garanciát élvezhetsz.

 

 • Ajándék 25x25 cm-es vászonnyomatot kapsz tőlünk minden rendelésedhez.


 

 • GYIK - Gyakran ismételt vászonkép kérdések
 •  

  vászonkép garanciával

  facebook vászonkép vélemények

  google vászonkép vélemények

  Vásárlóink írták nekünk

   

  vászonkép referencia Szabó Sándor

   

  "Gyönyörű munkát végeztek nagyon rövid idő alatt. Tökéletes karácsonyi ajándék lett ebből a képből, teljesen megvagyok elégedve. Köszönöm szépen!"

  Nagy Roland (Budapest)


   

  vászonkép referencia - köszi

   "Köszi a képeket! Nagyon szép lett, màr egy barátnőm el is kérte az elérhetősègeteket.Máskor is benneteket választalak."

  Szentkirályi Bea (Paks)

   

  További levelek vásárlóinktól

   

   

   

   

   

  A VászonképSzalon
  Általános Szerződési Feltételei
  (ÁSZF)

   

   

   

  1.
  TÖLTSD FEL A KÉPEDET
  2.
  A VÁSZONKÉP BEÁLLÍTÁSAI
  3.
  MEGRENDELÉS
  fénykép feltöltése vászonképhez