Vászonkép AKCIÓ!   33% KEDVEZMÉNY vasárnap éjfélig!     

Családi fotófal vászonképből

Megtalálni az igazi lakást nem azt jelenti, hogy kész van a nagybetűs Otthon is.
Ahhoz még nagyon sok személyes tárggyal kell feldobnunk a kuckónkat. Most a vászonképből készíthető fotófalakról beszélünk kicsit.


Az ember nagy gonddal válogatja a bútorokat, színeket, kiegészítőket, amik a legjobban illenek egymáshoz, és kifejezik egyéniségüket.

 

 

Sokan jó érzékkel alkotnak egyedi légkört lakásukba, ennek ellenére mégis sokszor érezhetjük azt, hogy a szép holmik gyönyörű egységéből mégsem született meg az Otthon. Üresnek, személytelennek érezhetjük. Meg kell tölteni a lakóterünket személyes tárgyakkal, hogy igazán magunkénak érezhessük azt.

 

 

Mi lehet személyesebb a családi fotóknál?

 

Az utóbbi időben egyre népszerűbbnek számítanak azok a megoldások, amikor sok kisebb-nagyobb képpel borítunk egy-egy falfelületet. Ezek lehetnek egészen nagy kiterjedésűek is, ahova tényleg rengeteg vászonfotót tehetünk ki szeretteinkről.

 

Elrendezéstől függően különböző hatásokat érhetünk el, csak a személyiségünknek megfelelőt kell kiválasztanunk.

Lehet minimalista, mérnöki pontossággal megtervezett összeállítás, vagy bohém hatású egyveleg.

Érdemes kisebb képekben gondolkozni, pl 25x25 cm vagy 30x20 cm-es méretben. Tetszés szerint variálhatjuk a méreteket, formákat.

 

A családi portrék közé kerülhetnek közös emléket idéző helyszínekről, tárgyakról, kedves emlékekről, eseményekről készült vászonképek is.

 

vászonkép családi fotófal zöld falszín

 

Játszhatunk a színekkel is.

 

Lehetnek színes képek vagy csak fekete-fehérek. Csodásan mutat egy egyszínű (pl piros) falon a gondosan elrendezett monokróm vászonfotók kavalkádja, ahogy az élénk szín előbukkan a letisztult képek között. A sok különböző fénykép zavarosnak tűnhet, de mégis egységet alkotnak.

 

Ha a valaki a rendezettséget szereti, akkor tervezze meg a képek pontos méretét, helyét és távolságát. Alkosson zárt, geometriai formát.

 

vászonkép fotófal

 

Ennek teljes ellentéte lehet, ha látszólag rendszertelenül kerülnek a fotók a falra. Ebben az esetben legyenek a képek különböző méretűek, és a köztük lévő távolságokat is játékosan variálhatjuk. Kerülhetnek egymás mellé fekete fehér és színes képek össze-vissza, és csak fokozhatjuk a hatást, ha nem egy vonalban végződnek a szélek.

 

fotófal vászonképKülönleges megoldás lehet az is, ha családfát készítünk. Ebben az esetben egy a falra festett fára lesz szükségünk. Ez bármilyen stílusú lehet a stilizált vonalaktól a részlet gazdag alkotásig. Ha megvan az alapunk, akkor már csak annyi a dolgunk, hogy a családtagok portréit az ágak közé úgy helyezzük el, mintha a fa levelei lennének. 

 

Bármelyik megoldást választjuk is, biztosak lehetünk abban, hogy az eredmény személyes és kedves lesz. Elsősorban a saját örömünkre helyezzünk el családi vászonképeket a falon, de biztosak lehetünk abban is, hogy vendégeink is meg fogják csodálni az egyedi falat, ami bármelyik tapétánál ékesebb dísze lehet otthonunknak.

 

Ennek a dekorációnak az az egyik nagy előnye, hogy folyamatosan bővíthetjük életünk változásait követően. Mindig lesz hely az újabb és újabb családi fotóknak, aminek láttán mosolyra húzódik a szánk, amikor rápillantva ismét átélhetjük a szép pillanatokat.

 

 

Egy ilyen falban az egész családnak öröme lehet.

 

A képek kivitelezésének az egyik legelegánsabb megoldása az, ha valódi vászonra nyomtatjuk, és vakrámára feszítjük. A nyomtatási eljárás máris egységessé teszi az általunk választott fotókat.

 

Ha kedvet kaptál, és te is szeretnél egy ilyen falat otthon, akkor keress minket bátran, megvalósítjuk Neked!


« vissza


 

vászonkép kapcsolat

Kérdezz tőlem! 

Majdán Zsuzsi
06 70 387 57 47
info@vaszonkepszalon.hu


 

Vászonfotó készítés -

Miért válassz minket?

  • Nincs rossz fotó. Minden képet ellenőrzünk, miután beérkezett hozzánk a megrendelés.

 

  • Nem marad le senki a képről. Nézőképet küldünk a pontos látható felületről, csak a jóváhagyásod után gyártjuk a vászonfotót.
     
  • Teljesen egyedi méretű képet is kérhetsz, így egyetlen egy képpontnak sem kell lemaradnia a vászonképről.

 

  • Nem kockáztatsz semmit, 100%-os pénzvisszatérítési garanciát élvezhetsz.

 

  • Ajándék 25x25 cm-es vászonnyomatot kapsz tőlünk minden rendelésedhez.

 

 

vászonkép garanciával

facebook vászonkép vélemények

google vászonkép vélemények

Vásárlóink írták nekünk

 

vászonkép referencia Szabó Sándor

 

"Gyönyörű munkát végeztek nagyon rövid idő alatt. Tökéletes karácsonyi ajándék lett ebből a képből, teljesen megvagyok elégedve. Köszönöm szépen!"

Nagy Roland (Budapest)


 

vászonkép referencia - köszi

 "Köszi a képeket! Nagyon szép lett, màr egy barátnőm el is kérte az elérhetősègeteket.Máskor is benneteket választalak."

Szentkirályi Bea (Paks)

 

További levelek vásárlóinktól

 

 

 

 

 

A VászonképSzalon
Általános Szerződési Feltételei
(ÁSZF)

 

 

 

1.
TÖLTSD FEL A KÉPEDET
2.
A VÁSZONKÉP BEÁLLÍTÁSAI
3.
MEGRENDELÉS
fénykép feltöltése vászonképhez