Dobd ide a képet feltöltéshez!
Kép feltöltése folyamatban...

Vásárlóink rólunk

Pontosabban a vászonképről, amit készítettünk nekik...

Szeretnénk megköszönni minden kedves vásárlónknak, hogy bizalmat szavazott nekünk, és minket választott vászonképei elkészítésére.

 

Külön köszönet a visszejelzésekért, pláne a fotókért, amiket küldtetek nekünk.

 

 

vászonkép, vászonfotó szeretetfal

 

 

ÚJ:

Szeretetfal - Vásárlóink e-mailjei

Kattints és olvasd el, mit írtak nekünk vásárlóink

 

 

 

 

 

facebook vélemények

 

 

 

Köszönjük szépen a sok-sok pozitív visszajelzést,
amit a Facebook-on küldtetek nekünk.

 

 dr. Erdős Péterné (Érd)

dr. Erdős Péterné (Érd)

Kedves Dani! A mellékelt fotó már a valós képet mutatja a falon. J Egész különleges lett, és nagyon szép, teljesen feldobja a szobát. A csomagolás precíz volt, a szállítással és a számlával is rendben volt minden. Köszönjük szépen!

Sárvári Anett (Szedres)

Sárvári Anett (Szedres)

Ezúton szeretném mindenki munkáját megköszönni, csodálatos lett a kép szép munka lett :)

Simon Ádám (Budapest)

Simon Ádám (Budapest)

Még egyszer köszönöm a kifogástalan szolgáltatást, nagyon elégedett vagyok! :) Örömmel ajánllak titeket ismerőseimnek is! :)


Vászonkép visszajelzés Simon Ádám vászonkép Ádám vászonképe vászonfotó referencia egyedi vászonkép vászonkép saját fotórólHenn Bianka (Veszprém)

 

Már több alkalommal is rendeltem Tőletek vászonképet, és mindig elégedett voltam az eredménnyel. 


 

Egyszerű rendelés, gyors munkavégzés, segítőkész ügyfélszolgálat. Más céget nem is ismerek ebben a témában, és nem is szeretnék másoknál körülnézni.

 

Ha vászonkép, akkor csakis Vászonképszalon. :) 
 Saját grafikákból készíttettem eddig vászonképeket: 2 esküvői ajándék, 1 születésnapi ajándék, céges partnereknek ajándék (3 db), ovis tabló (3 példányban). Folytatás következik. :)

 

Csikósné V. Viktória (Mezőtúr)

 

Tegnap rendben meg is kaptam a képeket. Nagyon köszönök mindent!

A képek gyönyörűek, azt kaptam, amit vártam, pedig sok időt nem hagytam rá! :-)

Nagyon elégedett vagyok mindennel, kedvesek, gyorsak és segítőkészek vagytok. Örülök, hogy Titeket választottalak!

 

Sáriné Ibolya (Göd)

Sáriné Ibolya (Göd)

 

"Kedves Dávid!

A képek rendben megérkeztek, tökéletesen elégedett vagyok, a keret sokkal erősebb, mint amire számítottam.

Köszönöm, igazán tökéletes munka!"

 

Forgó András (Kunhegyes)

Forgó András (Kunhegyes)

"Kedves Dávid! Megkaptam a képet nagyon tetszik!!! Csinálok képet."

Udvardi Bernadett (Sopron)


"Sziasztok!
Ezúton szeretném megköszönni a képeket! Megkaptuk nagyon hamar! Csodaszépek! 

A legszebb ajándék! Nagyon korrekt és profi csapat vagytok!

További sikeres munkát és rengeteg szépséges képet kívánok!
Üdvözlettel:
Udvardi Bernadett"Ezt a levelet egy viszonteladónk kapta...


"Jól sikerültek. Nekünk nem is igazán fekete-fehérek. Inkább valahogy olyan művésziek.

 

Valahogy a fekete is egy színné válik rajtuk nem pedig csak annyi történt, hogy kivontuk a színeket a képről.

 

Igen, nagyon jól sikerültek és nagyon tetszenek.

 

Viki azt mondja, olyan mintha egy ’30-as évekbeli fekete-fehér film filmkockája lenne. Klassz! Köszönjük szépen a munkát és a segítséget. Azt hiszem azt kaptuk, amit szerettünk volna."Böjte Zsuzsanna (Budapest)

Böjte Zsuzsanna (Budapest)

 

Kedves Dávid!

 

Csak pozitívan tudok nyilatkozni Önökről, a hozzáállásukról, a segítőkészségükről, és a munkájuk minőségéről.

 

Nem csalódtam, pontosan azt kaptam, amire a weboldaluk végigolvasása után számítottam. Sőt, annál még egy kicsit többet is. :-)

 » További 1 db képRécseiné Gyánó Noémi (Mezőcsokonya)

Récseiné Gyánó Noémi (Mezőcsokonya)

Sziasztok! Megkaptam a képet! Köszönöm a gyors munkát. Küldök is egy fotót, mindjárt a helyére is kerültek. :) Szép napot! Noémi

Tóth G. (Budapest)

Tóth G. (Budapest)

Kedves Vászonképszalon! Köszönjük hogy elképzelésünk megvalósításához rugalmas és profi hozzáállásukkal, kiváló munkájukkal hozzásegitettek. Még egyenlőre hiányzik az elképzelt ráma de így is a szoba kedvence. Köszönettel: Tóth Gusztáv

Sipos Jánosné (Szolnok)

Sipos Jánosné (Szolnok)

Kedves Dávid ! Köszönöm szépen a képet,ilyennek képzeltem el. Elégedett vagyok, mindenkinek ajánlom a munkájukat. Megbízhatóak,pontosak ! Köszönöm Sipos Jánosné

Sz. Henriett (Budapest)

Szeretném még egyszer megköszönni ezt a precizitást, pontosságot, rugalmasságot, ami titeket jellemez. Nagyon ritka manapság, hogy valaki teljes mértékben azon legyen, hogy a vásárló igényeit kielégítse. Először rendeltem tőletek, de biztos vagyok benne, hogy nem utoljára. Még egyszer köszönöm a 100%-os munkátokat! Sz. Henriett

Köninger Beáta (Tatabánya)

Köninger Beáta (Tatabánya)

Már reggel, 8:30körül megérkezett a kép, azóta mér fent is van a falon. Nagyon szuper lett, köszönöm szépen!

Kovács-Lele Mónika (Budapest)

Kovács-Lele Mónika (Budapest)

Köszönöm a múltkori együttműködést, a budaörsi vászonkép-kompozíciók nagyon jól sikerültek, ezúton küldök egy-két fotót a kész enteriőrről. :-)


Kovács-Lele Mónika vászonkép Mónika vászonképeiLizák Péter (Budapest)

Lizák Péter (Budapest)

A csapat kedves és segítőkész,
munkájuk gyors, pontos és nagyon szép,
manapság ez már egy kisebb csoda.
Minek is mennék én el máshova?

Sebők Attila (Dombóvár)

Sebők Attila (Dombóvár)

A tegnapi napon megkaptuk a vászonképeket. Gyönyörűek lettek. A nappalink igazi kincse lesz a nagykép! A kis képnek még nincs meg a végleges helye.

Péter Boldizsár (Győr)

Péter Boldizsár (Győr)

"Kedves Vászonképszalon! Szeretném megírni újra a véleményemet :) Az elkészített képek és keretek minősége csúcskategóriás. Először azt hittem, hogy olyan fa utánzat lesz a keret mint a festővászonoknál, de ez abszolút minőségi famunka. A tervezés része kicsit nehezen ment, de azt is megoldottuk. A "kis kizökkenő" után az ügyfélszolgálat is megemberesedett. Persze azelőtt sem a kedvességgel, segítőkészséggel volt a baj. A szállítás végre pontos volt, az ügyfélszolgálat is gyors lett a végére. Köszönök szépen mindent :) Ha vászonkép kell biztos, hogy önöket választom, és ajánlom is másoknak. Küldök néhány képet a végeredményről :) Én nagyon elégedett vagyok vele :) Köszönöm a segítőkészséget, kedvességet és a jóvátételt! Köszönöm mindkettőjük és a többi elkészítő munkáját! Üdvözlettel: Péter Boldizsár"» További 2 db képGarai Viktória (Budapest)

Megérkeztek a képek. Gyönyörűek lettek, köszönöm szépen. :) Mondhatnám úgy is, megérte odaadnom a fél lábamat a férjem lábfejéért. :D

Ez volt az első vászonkép rendelésem és nagyon örülök, hogy Önöket választottam, jó szívvel fogom ajánlani az ismerőseimnek is, ha rendelni szeretnének.

Dánielné Porkoláb Ágnes (Budapest)

Dánielné Porkoláb Ágnes (Budapest)

"Kedves Viktória! Megszeretném köszönni Önöknek a képeket :) Gyönyörűek, mind a kettő!!! Mellékelek egy képet amin a nagyobbik kép a falon van, hálószobánk éke lett! Köszönöm a gyorsaságukat, a barátságos hozzá állásukat, mindenkinek Önöket fogom ajánlani!"

Bányász Imre (Kisvárda)

Bányász Imre (Kisvárda)

"Szia Viktoria, az elobb megerkeztek a kepek, epsegben es nagyon jo minosegben. :) udv Imi es koszonom megegyszer"

Lassán Attila (Budapest)

Lassán Attila (Budapest)

Ahogy megígértem, küldöm a képet! Amikor megláttam a hideg is kirázott,annyira tetszett!Minőségi munka és máskor is innen rendelek!

Aczélos Éva (Pusztaszabolcs)

Szeretném megköszönni a munkájukat! Ma de.-t megérkezett sértetlenül a kép! Nagyon jó lett! Hihetetlenül ügyesek és gyorsak voltak! További sikereket kívánok a munkájukhoz! Elképzelhetőnek tartom,hogy még "találkozunk"!!:)

Sziklai-Szabados Hajnalka (Szombathely)

Sziklai-Szabados Hajnalka (Szombathely)

Ma megérkeztek a képek, köszönjük! Nagyon jók! További jó munkát, és sok elégedett vásárlót kívánok! Lehetséges hogy fogunk még mi is rendelni.

Tasnádi Tünde (Békéscsaba)


Köszönjük :)

 

Tasnádi Tünde vászonkép egyedi vászonkép készítésKiss Rita - Célirányos kezdeményezés, Budapest

Kiss Rita - Célirányos kezdeményezés, Budapest

"A három kinyomtatott vászonkép felkerült a Szent János Kórház falára. Nagyon elégedettek vagyunk a látvánnyal, a képek szépen mutatnak, a színek élénkek, a mosolygó gyerekek életszerűek. Köszönjük a remek munkát és az adományként felajánlott képet. a Célirányos Kezdeményezés csapata Kiss Rita Önkéntes"» További 1 képKollár Melinda (Budapest)

Kollár Melinda (Budapest)

"Gyönyörűségesek lettek a képek, köszi! Már nagyon várom, hogy a falra tegyük, és akkor küldjük az ígért fotót, ez csak pár hét múlva lesz, de nem marad el. És biztos fogunk még menni is Hozzátok! :)"

Tóth Gabriella (Hämeenlinna - Finnország)

Tóth Gabriella (Hämeenlinna - Finnország)

"​Tisztelt Havas Úr, megkaptam! :) Nagyon szép lett!!!!!!! Köszönöm!!!!!!!!! falra került a kép ( sajnos ezt a képet nem én készítettem :/ ), de a barátaim nagyon örültek neki :) Még egyszer köszönöm a korrekt kiszolgálást!"

Szabó Tibor (Budapest)

Szabó Tibor (Budapest)

"Közvetlen, udvarias kommunikáció, gyors és minőségi kiszolgálás, szemgyönyörködtető végeredmény - ez jellemezte a vászonképszalon munkáját. A megrendelt kép néhány nap alatt megérkezett, de a szállítás közben kissé megsérült (a keret környékén a vászon néhány helyen megnyomódott és kicsit kifényesedett). Nem kellett különösebben reklamálnom. Csak jeleztem a problémát és két nap múlva már jött is az új kép, tökéletes, szép kivitelben, immár sértetlenül. Minden szolgáltatónak így kellene működnie. Köszönöm és természetesen jó szívvel ajánlom mindenkinek!"

Andó Alexandra (Jákfalva)

Andó Alexandra (Jákfalva)

A vászonkép, amit készített gyönyörű lett, keresztelői ajándéknak szántam a szülőknek. Nagy örömet szerzett nekik a kép, köszönöm, hogy ebben segítségemre volt.

Husi Andrea (Szeged)

Husi Andrea (Szeged)

"Most hozta meg a futár a vászonképeket és egyszerűen gyönyörűek lettek. Nagyon szépen köszönöm ezt a fantasztikus munkát, sok sikert kívánok a továbbiakhoz. Szép napot neked és minden kedves munkatársadnak."


"Még egyszer nagyon szépen köszönöm a munkátokat, gyönyörűek lettek. Talán a legjobban az fejezi ki a megelégedésemet, hogy ma reggel adtam le nálatok a következő rendelésemet."


» Vászonfotók - további képekBenkó Orsolya (Budapest)

"Kedves Dániel! Gyönyörű és emellett megfizethető a kép, amit kaptam, előbb- utóbb biztosan találkozunk még! Maximálisan elégedett vagyok. Hálásan köszönöm, és a gyorsaságát is! Kellemes hétvégét, üdvözlettel:..."

Liszkainé Dobos Ivett (Mosonmagyaróvár)

Liszkainé Dobos Ivett (Mosonmagyaróvár)

"Köszönöm, megérkezett a csomag, nagyon tetszenek a képek!Nagyon szépen köszönöm mégegyszer! :-)"

Lehrer Nándor, facebook játékunk egyik dobogósa

Lehrer Nándor, facebook játékunk egyik dobogósa

"A mai napon megérkezett a kép. Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget és a közbenjárást. Készétítettünk fényképet is a nyereményről, ezt, illetve ezeket csatolva küldöm. További szép napot!"

Németh Nóra (Győr)

Németh Nóra (Győr)

"Nagyon köszönöm a képek elkészítését és a rugalmas átvételi lehetőséget :) Csodásan díszítik az irodám falát! Már kinéztem egy másik képet is otthonra, amit szintén Önökkel fogok megcsináltatni. Köszönettel: Nóra"

Herczeg Antal (Budapest)

Herczeg Antal (Budapest)

"Mindenekelőtt szeretném megköszönni a képet. Ahogy a mellékelt képen látja, szobám egyik ékessége lett."

Szabó Sándor (Köröstarcsa)

Szabó Sándor (Köröstarcsa)

"Gyönyörű lett a megrendelt kép, ajándéknak szántam, de legszívesebben megtartottam volna magamnak:)" Köszönöm a gyorsaságot, és a segítőkészséget is telefonon! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kovács Péter (Budapest)

Kovács Péter (Budapest)

"Végre vászonképbe öntve kedvenc doktorom és képviseltje. A Nagy Amerikai Álom illő minőségben - a sültalmapiros verda sültalmapiros! Köszönet a Vászonképszalonnak, akik a kép speckó arányait is figyelembe véve, tökéletes díszt készítettek a frissen festett lakásba!"

Nagy Roland (Budapest)

Nagy Roland (Budapest)

"Gyönyörű munkát végeztek nagyon rövid idő alatt. Tökéletes karácsonyi ajándék lett ebből a képből, teljesen megvagyok elégedve. Köszönöm szépen!"

Szentkirályi Bea (Paks)

Szentkirályi Bea (Paks)

"Köszi a képeket! Nagyon szép lett, màr egy barátnőm el is kérte az elérhetősègeteket.Máskor is benneteket választalak."

Bátai Zsuzsanna (Győr)

"A képet, amit rendeltem, édesapámnak szántam Karácsonyra. Nagyon örült neki, ki is került rögtön a falra. Sajnos képet nem tudok róla készíteni, mivel a szüleim az ország másik végén laknak. A másik kép, amit ajándékba kaptam Önöktől, az én új irodám falára fog kerülni, csak még keretet kell hozzá gyártanom. Az elkészült képek nagyon szépek lettek és a végeredményből sokat tanultam. Nem vagyok profi fotós, mai viszonyok között a gépem sem tekinthető már modern darabnak, de szeretek kiránduláson fényképezni. Nem szoktam a képeimet ekkora méretben nagyíttatni, fura volt viszontlátni ilyen nagyban. (A Fuji-zöld így is szembetűnő - ezt szeretem a gépemben a legjobban.) Örülök, hogy eszembe jutott ez a vászonkép-ötlet és nemcsak Apunak, de nekem is lett egy szép dísz a falra. További sok sikert kívánok a munkájukhoz! Üdvözlettel: Bátai Zsuzsa"

Wurst Ferenc (Szabadegyháza)

Wurst Ferenc (Szabadegyháza)

"A vászonképek, amit rendeltünk karácsonyi ajándékok voltak, és csak most volt módom lefényképezni. A kép nagyon szép lett, és a boldog nagypapa nagyon örült neki. A szobája falát díszíti, és így minden nap láthatja az unokáját."

Marosi Csaba (Budapest)

Marosi Csaba (Budapest)

"Saját grafikát küldtem, kicsit talán merész volt az elképzelés, de nem bántam meg. Ráadásul nagyon gyorsan elkészült. Köszönöm az ajándékot is."