Dobd ide a képet feltöltéshez!
Kép feltöltése folyamatban...

Vászonkép esküvőre. Vagy éppen vászonfotó esküvői képeitekről?

Ismételten itt az esküvőszezon, ami mindig nagy izgalmakkal jár. Bármilyen szerepkört is töltesz be a nagy eseményen, szóba kerülhet a vászonfotó téma.

 

Ha meghívnak egy esküvőre, akkor rögtön két dolgon fogsz elkezdeni kattogni:
az egyik fontos kérdés, hogy mit vegyél fel,
a második pedig az, hogy mit adj nászajándékba.

 

Az öltözködési kérdést én most nem fogom tudni megoldani, de remélem, hogy a másikkal kapcsolatban fogok tudni hasznos ötlettel szolgálni.

 

Szerintem már mindenkivel előfordult, hogy kétségbeesetten vakarta a fejét, hogy valami kreatív, egyedi ajándékot adhasson az ifjú párnak, ami maradandó, és hosszú évek múltán rápillantva is az ajándékozó jusson eszükbe róla.

 

Ma már sokkal nehezebb megtalálni a tökéletes nászajándékot.

20, 30, 50 évvel ezelőtt sokkal könnyebb dolga volt a násznépnek, hiszen bárminek örültek, mivel akkor kezdték az életet, a közös otthon berendezését.

 

Az én szüleim is szokták emlegetni, hogy kitől melyik kristálypoharat és porcelánt kapták.

 

Mára a párok már évekig együtt élnek az esküvő előtt, így az alapvető dolgaik megvannak, nem tudnák hová tenni a 3. turmixgépet, és 72. poharat, így a legtöbben borítékba teszik a rájuk szánt összeget.

 

Lássuk be, hogy ez praktikus, de azért elég személytelen, és nem túl kreatív.

 

Válassz igazán egyedi, kreatív nászajándékot az esküvőre!

 

Ha egy igazán frappáns ajándékot szeretnél átnyújtani a lagziban, akkor válassz egy vászonképet!

Az egyik legkézenfekvőbb, ha a jegyes fotóik közül nyomtattatsz képet.

 

Ma már szinte minden jegyes pár csináltat ilyen képsorozatot, de ha mégsem történt meg, akkor keress bármilyen közös képet róluk, amiről úgy gondolod, hogy örülnének neki, és közös otthonuk díszévé válhat.

 

 

 

Én tavaly egy barátnőm esküvőjére 3 db kisebb (20x20 cm-es) vászonkép mellett döntöttem a jegyes fotók közül, és azt hiszem, hogy telitalálat volt, azóta is méltó helyük van a lakásukban.

 

esküvői vászonkép utalvány

Vászonkép ajándékutalványt is választhatsz

Ha nem sikerül semmilyen képet vadásznod kettőjükről, akkor sincsen veszve a dolog, hiszen még mindig vásárolhatsz számukra névre szóló ajándékutalványt.

 

Ezt is vászonra nyomtatjuk, és kérésednek megfelelő szöveget írunk rá. Hogy elegánsabb legyen, az összeget sem javasoljuk ráírni, csak az annak megfelelő képméretet.

 

Így ők dönthetik el, hogy milyen képből illetve képekből szeretnének vászonképet otthonra.

 

Gondolj bele!

Ezzel nem lőhetsz mellé, mert az esküvő napján rengeteg fotó készül róluk, amik között biztosan lesznek olyanok, amikben szívesen gyönyörködnek, és egy életre szóló emléket vihetnek haza.

 

Valamint megmarad a lehetőségük arra is, hogy a nászúton készült mesés emlékeket és tájakat megörökítő fotókat válasszanak.

 

Az esküvőn készült fotók a legjobb vászonkép alapanyagok!

 

Ha nem vendégként vagy hivatalos az eseményre, hanem te vagy/voltál az egyik főszereplő, és szeretnél erről a jeles napról 1 vagy több fotót kirakni közös otthonotokba, akkor is remek választás a festővászonra nyomtatás, mivel időtálló, és házasságot hosszú időre köt az ember. Ha megkaptad a fotóstól a képeket, akkor már kereshetsz is minket.

 

Pompás meglepetés lehet hitvesednek házassági évfordulóra is. Lassan a mi is az első közös évünk végére érünk, és fontolgatom, hogy ennek alkalmából végre én is választok egyet a számtalan fénykép közül.

 

Ha kezd lecsengeni az esküvő körüli felfordulás, és megszokjátok, hogy férj és feleség vagytok, akkor az élet rendje szerint közeledtek életetek új fejezetéhez, amikor kismama és babafotók végtelen sorozata fog elkészülni, amikből szintén pazar vászonfotók készülhetne, de erről majd legközelebb…

 

vászonkép esküvői fotóról

 

Sok boldogságot! :)

 

Petró Viki, Vászonkép Szalon   

 

 

Petró Viki