Dobd ide a képet feltöltéshez!
Kép feltöltése folyamatban...

Baba vászonkép, vászonfotó

A család gyarapodása talán a legszebb dolog az életben.

Ma már szinte minden pillanatot dokumentálhatsz telefonoddal. De mit lehet kezdeni a sok-sok fotóval?

Előző írásomban a lánykérés, jegyesség és az esküvő izgalmas időszakát megörökítő képekről ejtettem néhány szót.

 

Most egy nem kevésbé jelentéktelen kalandot dokumentáló fotókról olvashattok, ami nem más, mint a család gyarapodása.

 

50 évvel ezelőtt úgy kezdtem volna, hogy az esküvőt követően törvényszerűen érkezik az első baba, és utána a többi is rendre.

 

Manapság azonban már tudjuk, hogy házasság nélkül is lehetnek boldog családok, és férj és feleség is teljes harmóniában élhet évekig utód nélkül.

Tehát élethelyzettől függetlenül koncentráljunk csak a csodára.

 

Nagyszüleink, szüleink idejében még csak a műtermi fotózás volt elképzelhető, amit nagy gonddal megterveztek, komponáltak, és véleményem szerint igazán szép fényképek készültek.

Majd a mi generációnk első lépéseit már a szülők saját fényképezőgéppel is megörökítették, de azért a legtöbben még mindig csináltattak a babáról profi fotóssal néhány beállított képet, amiket impozáns albumba rendezgettek.

 

Majd egyre több lett a fényképezőgép a családokban, és szép lassan elterjedt a digitális technika is, amikor a szülők úgy gondolták, hogy fölösleges szakemberre bízni a pöttöm fotózását, hiszen rendelkezésére állt minden eszköz, amivel korlátlan számú fényképen örökíthette meg a csemetéje mindennapjait.

 

A digitális fényképezés sikere azóta is töretlen, hiszen már 1 telefonnal is elfogadható minőségben tudunk fotózni, ami mindig a zsebünkben lapul. Megismételhetetlen pillanatokat kaphatunk így el, de a profi fotós felfogadása ismét kezd divatba jönni, hiszen igazán művészi, varázslatos képek készülhetnek az erre a célra kitalált környezetben.

 

A babafotózásra ma már külön szakosodnak, és akár mesebeli hercegnőként vagy szuperhősként is megörökíthetik a gyerekeket már egészen pici kortól.

 

Csecsemőkortól vállalják a gyerkőcök fotózását. Mehetnek teljes családok is, így senkinek nem kell lemaradni a képről. Anya, apa, kistesó, nagytesó…

 

Álomszerű képek jöhetnek létre 1-1 ilyen fotózáson, tehát egyszer szerintem érdemes rászánni magatokat.

 

baba vászonkép

 

Természetesen az otthon készült képeket se hanyagoljátok, mert hihetetlen élmény visszanézni azokat, és érdemes kirakni a falra is, és mi más lenne erre ideálisabb, mint a vászonkép. A falon is jól megférhetnek egymás mellett a művészi képek a hétköznapokban készültekkel.  Csak az a lényeg, hogy nektek sokat jelentsen, szép emlékeket idézzen, megindító legyen.

 

TEDD KI A JÓL SIKERÜLT KÉPEKET OTTHON, HOGY MINDEN NAP RÁPILLANTVA KICSIT ÚJRAÉLHESD VIDÁM PILLANATOKAT, MOSOLYT CSALJANAK AZ ARCODRA.

Amiről még nem írtam, pedig az elmúlt években egyre trendibb lett, az a kismama fotózás, aminek szintén helye lehet a hálószoba intim enteriőrjében. Elbűvölő pocakos képek készülhetnek, amik megmutatják, hogy egy várandós nő is lehet gyönyörű, szexi és bájos, tehát nagy betűs NŐ.

 

Készülhetnek vicces babavárós képek is, amiken utalhattok a baba érkezésének időpontjára vagy nemére is. Engedjétek szabadon a fantáziátokat!

 

Az élet minden pillanatában legyetek jelen mentálisan, mert sosem fognak megismétlődni, éljetek meg mindent maximálisan, és hogy sose merüljenek feledésbe, dokumentáljatok mindent képek formájában. Ha ezek megvannak, akkor csak válogass, és add le hozzánk a megrendelésedet, hogy vászonkép formájában láthasd kedven fényképeidet viszont.

 

baba vászonfotó

 

Újdonsült szülőknek pompás ajándék lehet kisbabájukról készült vászonkép.

 

Átadhatjátok babalátogatásnál, keresztelő, első anyák napján, vagy bármelyik olyan ünnepen, amit a babával közösen ünnepelnek, hiszen most úgyis körülötte forog minden.

 

A kreativitásotok itt is szárnyalhat, hiszen szövegek kerülhetnek a vászonképre, ami tartalmazhat egy vagy akár több fényképet is.

 

Rákerülhetnek a baba születésének adatai, az hogy egy évesen már mi minden tud, egy szívhez szóló idézet, vagy akár kedves útravaló tanácsokat is írhattok a picinek, aminek 10-15 év múltán nagy hasznát veheti majd. Fogalmazhattok humorosan vagy akár szentimentális, megható szavakat is írhattok.

 

Forduljatok hozzánk elképzeléseitekkel, igyekszünk megvalósítani azokat, hogy olyan vászonképet vihess haza, amilyet megálmodtál.

 

Legyen élmény a fotózás, a lencse bármelyik oldalán is álltok! Fényképezzetek, pózoljatok, alkossatok!

 

Töltsd fel a fotódat!

Húzd ide a képet vagy