Dobd ide a képet feltöltéshez!
Kép feltöltése folyamatban...

Vászonkép, vászonfotó tényleg régi fotókból

A régi papírképek legtöbbször egy dobozva zárva töltik el életük 99%-át. Nincs ez jól így. Nézzük meg, miért lehet érdemes vászonképet csinálni egy igazi antik családi fotóból!

A digitális fényképezőgépek elterjedésével szép lassan kezdünk megfeledkezni a régi papírképeinkről. Pedig mennyire varázslatos érzés a kezünkbe venni a múlt egy kis darabját.

 

Ez lehet akár 10-15 évvel ezelőtti emlék a gyerekkorunkból, 20-30 éves kép szüleink fiatalságából, vagy akár a nagymama fényképalbumából előbukkanó múlt századi fekete-fehér kép.

 

vászonkép régi fotóról - mi csináltuk :DMind-mind egy történethez kötődik, családunkhoz, barátainkhoz, és a legtöbb sajnos a szekrény mélyén lapul.

 

Mindenkinek javaslom, hogy kutassa elő ezeket a kincseket, és a családdal közösen idézzétek fel a régi történeteket.

 

És ha már elővettétek őket, és akad olyan, ami különösen kedves számotokra, akkor javaslom, hogy élesszétek fel kicsit.

 

NA DE HOGYAN?

Készíttessetek belőle vászonképet!

Így modern megoldással kerülhetnek a régi fényképek falainkra. És máris közelebb hoztuk a múltat és a jelent egymáshoz.

 

Hogyan teheted ezt meg? Ha jó minőségben be tudod scannelni, és elküldeni nekünk, akkor simán elkészítjük számodra vászonképként. Persze előtt ellenőrizzük a scannelés minőségét.

 

Ha scannelésre nincs lehetőséged, akkor hozd be nekünk, és majd mi megoldjuk.

 

MIRE LEHET JÓ EGY VÁSZONKÉP EGY JÓ RÉGI FOTÓRÓL?

Megható ajándékként páratlan lehet. Szinte mindenkinek könnyeket csalhatunk vele a szemébe. Bármelyik családtagunkban, barátunkban ébreszthetünk fel régi érzéseket.

 

Házassági évfordulóra a régi esküvői képpel a régi emlékek is áradni kezdenek majd. Ha nagyszüleiteket lepitek meg a gyermekkorukhoz fűződő emlékkel, garantáltan visszarepítitek őket a múltba.

 

Ha szeretnétek különleges ajándékot átnyújtani szüleiteknek a polgári esküvőn a szülőköszöntésnél, akkor a megszokott virágcsokor helyett javaslom, hogy válasszatok magatokról 1-1 baba fotót, és vászonkép formájában azzal köszönjétek meg a szülőknek, hogy felneveltek titeket.

 

Nálunk a családban bejött ez a dolog

Mi is ezt választottuk, és azóta is a falukat díszítik a képek, ellentétben a már rég elhervadt virágokkal. Mi lehet ennél személyesebb és szívhez szólóbb? Imádják!

 

Fontosnak tartom, hogy ne hagyjuk elveszni a múltbéli emlékeket. Becsüljük meg a birtokunkban lévő fényképeket, vigyázzunk rájuk, mert visszahozhatatlan pillanatokat mutatnak.

 

Ne hagyd dobozva zárva a régi családi képeket!

Bújtassuk őket új köntösbe, és vászonképként díszítsük vele lakásunkat, vagy ajándékozzuk meg vele szeretteinket.

Izgalmas dolog belelesni kicsit a múltba, a letűnt korokba, és szórakoztató saját élményeinket kicsit újra élni.

 

Mindenkinek javaslom, hogy a szülői házban vegyék elő a régi albumokat, amikor együtt van a család, és a történeteken keresztül ismerjék meg jobban egymást és a múltat. Mesélni és azt hallgatni az egyik legjobb dolog, figyeljünk hát a képek mondandójára is!

 

Jó nosztalgiázás kívánok mindenkinek!

 

Petró Viki, Vászonkép Szalon   

 

 

Petró Viki