Dobd ide a képet feltöltéshez!
Kép feltöltése folyamatban...

Vászonkép készítés fekete-fehérben vagy szépia effektussal

Sokan el sem hiszik, hogy milyen gyorsan feldobható, pár kattintással akár, egy egyszerű otthoni fénykép, amiből nagyon hatásos vászonképet tudunk készíteni.

Nagyon sok esetben jobban mutat egy saját fénykép vászonképként elkészítve fekete-fehérben vagy szépiaként, mintha színesben készült volna el.

 

A vászonkép készítés technológiája szempontjából gyakorlatilag nincs jelentősége, hogy a kép színes vagy fekete-fehér, a különbség csak egy egyszerű, nálunk ingyenes előkészítésben van.

A színes képeket is be szoktuk kicsit lőni, mielőtt elkészítjük a vászonfotót belőle, hogy ténylegesen azt lásd viszont a vásznon, amit a képernyőn, vagy éppen amit élőben láttál.

 

vászonkép készítés - színes

 

Sok esetben jobban illik a lakás hangulatához, a bútorokhoz, a fehér falhoz, ha fekete-fehérben készítjük el a vászonképet. Ilyenkor mindig megmutatjuk a nézőképen, hogyan mutatna a kép szürke árnyalatokkal.

 

Vászonkép készítés - fekete-fehér

 

Ami még nagyon egyszerű és kellőképpen feldobja az eredeti kép adott esetben kevésbé elegáns, profi hangulatát, az a szépia effektus vagy régi kép stílus. Ez sem egy bonyolult dolog. Néhány kattintás, és előáll a mű. Amit persze elküldönk ellenőrzésre, hogy tetszik-e, ha igen, akkor már készítjük is a vászonfotót.

 

Vászonkép készítés - szépia

 

Olvass tovább:

9 dolog, amit tudnod kell, mielőtt kiválasztod a számodra tökéletes vászonkép készítőt

Töltsd fel a fotódat!

Húzd ide a képet vagy